Måla måla målaIdag var Cissi och Jocke förbi en sväng och ville kolla på kattungarna. Jag berättade att jag och Tina hade börjat måla en massa. Hon sa att om jag hade tid över så ville hon ha en stewie från family guy. Tid finns det gott om =) har målat lite ikväll och på bilden ser ni resultatet.

Allt för dig Tina ;)

Så på Tinas begäran måste visst jag också skaffa mig en blogg så hon kan veta allt som händer i mitt liv innan jag berättar det för henne. Men det märks att det har blivit riktigt poppis med bloggar, finns nästan inga lediga namn att använda. Tog mig en hel evighet att hitta nått.

Fick ett lite småläskigt brev på posten idag från skatteverket. Ett personbevis där de står att jag nu är registrerad som Emma Berglund känns lite konstigt att få de på papper. Har inte behövt använda mitt nya efternamn nått tidigare.

Hänt idag då, inte mycke alls sov väldigt länge och nu sitter jag och väntar på att Dennis ska komma hem så jag kan börja bearbeta han om att jag ska få köpa mig en digiatkamera. (Måste ju kunna lägga ut lite bilder på bloggen). Har ju som ni säkert vet låtit min andra digitalkamera bara i vattnet nu så jag är helt utan.

Igår satt jag och Tina och målade hela kvällen, jag hade slut dukar att måla så de fick duga med papperstallrikar. Blev en hel uppsättning av badrumskonst. Massa fina djur med rosa detaljer. Får ta och lägga upp en bild sen om jag nu får mig min kamera.

Nu måste jag börja med middagen

kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0