Spackla

Idag ska jag spackla för första gången i mitt liv. Hoppas att det går bra, vi ska tapetsera väggen bakom tv:n
mamma kommer hit på Onsdag och hjälper mig. Nu känns de lite synd att man har en stor ful tv, men finns mycket vi behöver köpa före man kan unna sig en ny tv.

Våran kamera har äntligen dykt upp den var visst i husvagnen, så fort jag har hämtat den blir de lite bilder.

Nu ska jag göra mig redo för att fara och handla spackel

Anna: Mattan blev faktiskt riktigt bra, kul med lite färg, får ta bilder på det också sen.

Ha de fint
kram

Slit med båt..

Idag har vi kämpat med att få upp båten från Avan.. gick bra att få upp den men de var någon som hade satt ner den i vattnen och haft sönder en åra så den var mycket skitigare än vad vi hade väntat oss tvättade den i flera timmar och den blev ändå inte helt ren. Nu är vi iaf helt knäckta båda två. Blev middag på Sunes idag, Dennis hade hört talas om ett skryx som är en blandning mellan skrovmål och lyxmål sen är de massa smältost på den så de ville han äta idag. Men betyget blev att skrovmål är godare.

Igår var jag och Anna till Luleå på storheden. De blev endel inköp för mig, lite kläder och en ny matta till vardagsrummet.  Ska visa lite bilder då jag har letat fram kameran, fick nå jätte söta barnkläder av Anna och Johannes också. Kläderna är såååå småå =).

Ikväll blir de spelkväll hemma hos oss, känns skönt med en lugn kväll är ganska så trött.

Ha de fint
kram


Våfflor =)

Dennis överaskade mig imorse med frukost på säng.... våfflor blev de mums =)
Just nu försöker vi komma fram till vad vi ska hitta på idag, de lutar mot att jag ska baka lite och Dennis ska kolla om han kan få bort våran lekstuga som har rasat ihop.

Ha en bra dag
kram

Baby


Har äntligen lyckats få in en bild på snyggingen.
Idag har de sprattlat ordentligt i magen inga hårda sparkar än me lite små sprattel är nog mysigt =)
Tina har vart här ikväll och hon visade just mig hur man designar bloggen så nu ska jag spendera nån timma till att se om jag lyckas få till nått roligare, men verkar rätt krångligt att få de bra.
Tack för hjälpen Tina och hoppas du orkar upp till jobbet imorgon

kram och gonatt

Ett försök till

Hej har tänkt ge bloggandet ett försök till =)
Har försökt få igång scannern idag så jag kunde lägga upp ultraljudsbilderna men den verkar inte vilja fungera.
Lägger upp bild så fort vi fått igång den. Allt på ultraljudet gick fint och de var en livlig liten rackare som dansade runt i magen. Men beräknad lite senare så nu är det 19:e Januari som gäller.
Idag har jag vart på stan och fikat med Ida D. Hon ska ha barn 21 Janari, känns jätte kul att ha två vänner som ska få nästan samtidigt =).
Sen har jag Dennis och Tina vart på blå Ängeln och ätit lite middag. Tina ska komma hit sen ikväll så ska vi pyssla på lite.
Nu ska jag fortsätta plocka bort lite och se hur det går för Dennis, han håller på att sätta upp en till lampa i köket. Det börjar vara så mörkt nu på kvällarna. Riktigt mysigt jag älskar hösten. Blir nog att elda lite i kakelugnen ikväll mys pys =)
 
Ha en bra helg
kram

Härliga semester

Så kom äntligen veckan man väntat på.. jag och Dennis hade bestämt oss för att vara lediga en vecka i sommar och fara på en lång husvagnssemester till Uppsala och Linköping. Men jag har varit så sjuk så i söndags kände vi att vi inte ville fara så lång just nu utan vi skulle avvakta och bara fara en liten bit först.. Vi drog med oss Johan och Emmeli till Blankselet och skulle sova där en natt.. Men första kvällen blev inte så lyckad, de började med att Nova (Emmelis hund) såg konstig ut i ögat.. när vi kollade närmare såg de jätte äckligt ut. man såg inte hennes öga utan bara nått vitt.. efter samtal med veterinär så fick vi veta att de troligen var ett insekts bett och att vi inte behövde komma in. Sen på kvällen fick både jag och Dennis ont i örat så de slutatde med att vi låg vakna under natten med öroninflamation båda två.

Dagen efter kände vi oss lite knäckta men bestämde oss för att stanna en natt till eftersom första dagen blivit så misslyckad. Dagen började med att Selma rullade sig i nå skit och luktade riktigt illa. Dennis föräldrar kom förbi med lite schampo så hon fick sig några bad, Sen hade vi trevligt under dagen, efter middagen föreslog jag en powernap som slutatde med att vi somnade för natten runt 21 -tiden. Så när vi vaknade idag så kände vi oss fortfarande inte mättade på campinglivet så vi bestämde oss för att fara hem packa om och dra vidare till haparanda i två dagar. När jag kom till Hemmingsmark märkte jag att jag hade fått UVI så de blev en resa till akuten istället.. bad läkaren sjukskriva mig i två dagar eftersom jag fortfarande är förkyld och matt. Blev ett härligt långt sjukintyg förkyld, hosta, ont i halsen, öroninflamation och urinvägsinfektion =).
Läkaren klämde lite på magen också och allt verkade bra
längar till ultraljudet!! två veckor kvar.

Nu hoppas jag på att bli lite piggare så jag får ha nå semester i sommar =)RSS 2.0