Kallt!

De är såå kallt nu längtar till värmen!!..
Under helgen ha vi vart på Bodaborg med Dennis syskon.. var riktigt roligt jag och Dennis klarade 6 banor.
Sen resten av tiden har gått åt till att flytta saker, börjar ta sig lite där borta iaf men här hemma är de ganska kalt och tråkigt nu. Ska bli så skönt när allt är klart. Nu ska jag lägga mig och försöka sova lite men slänger in en härlig sommarbild som jag just hitta.
Diesel, Pappa och Sing

En stol klar =)

Idag har det varit fullt upp! sov ca två timmar när jag kom hem från jobbet, sen har jag vart i stan och fixat lite saker.
När jag kom hem var jag och Selma och busade i en snöhög i nån timme, riktigt härligt väder!. Sen blev det en hel det slipande och städande. Lite senare på kvällen kom Tina och Johannes förbi och åt lite middag, fondue mums! =)
Vi spelade en runda settlers och sen buntade jag och Tina barstolarna. Nu har jag precis gjorde en av köksstolarna helt klar betsad, lackad och buntad. Så nu är frågan om de blev nog bra för att jag ska orka fortsätta, och jag är väldigt tveksam till tyget. Men ska höra lite med Dennis var han tycker. Nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan det är dags för sängen. ha de bra!


Skotta är jobbigt!

Idag har jag vart på stan med Tina en sväng, hittade ett tyg att bunta stolarna med.. billigt och bra =) Har testat med en barstol och de verkar bli bra. Sen skulle jag hämta Dennis i Hortlax, satt utanför skolan och väntade 10 min men ingen Dennis, hade lämnat in min mobil på rep under dagen så jag kunde inte ringa honom. Sen gick jag in och frågade vart han var, alla sökte men han fanns ingenstans så jag började köra hem och stax innan jag var hemma såg jag honom gå på vägen lagomt sur =). Sen for vi iväg till nyhuset och skottade lite de var jätte jobbigt!!!. Emmeli och Johan var förbi och kikade hur de såg ut. Just nu sitter jag på jobbet och gör inte så mycke, jobbar resten av natten.
Ha de!


Ikea

Idag har jag vart med en jobbarkompis på ikea hela dagen. Det blev endel shoppande, köpte en massa småtjaffs ljus batterier och sånt, sen hittade jag några billiga barstolar som jag ska fixa upp. Har testat betsa en ikväll och det verkar bli riktigt bra sen ska jag fara in till åhléns imorgon och se om jag hittar något snyggt tyg. Planen är att jag ska betsa köksbordet och barstolarna i samma färg sen ska jag bunta barstolarna och sy dynor till kökstolarna i samma tyg, tror det kommer blir super bra. ska lägga ut en bild på barstolen då den är klar. Känner dock att jag nästan tagit på mig lite väl mycke jobb, har inte ens slipat en stol klart än. Men det stora problemet är att jag inte kan vara i garaget just nu så jag kan inte riktigt komma igång. Ska prata me grannen och se om det löser sig.

När jag kom hem så såg jag och Dennis the notebook oj va jag grät! vilken vacker film var helt stum efteråt!

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid för att köra Dennis till jobbet, måste ha en bil under dagen så jag tar mig till stan.

Ha en bra kväll
kram


Glasögon!!

Idag har jag vart och hämtat mina glasögon, riktigt skönt att se bra =), Måste ha dem nästan hela tiden i två veckor sen får jag ha dem lite när jag vill mest då jag ska läsa, se tv eller sitta framför datorn. Det var tag två betala för en så jag valde ett svart par med lite vitt och ett svart par med lite rött. Inte så stor skillnad förutom att de vita är lite smalare.

Dennis var så söt idag han kom hem med min favorit... geléhjärtan. Vi har visst vart gifta ett halvår idag =), måste säga att jag är grymt imponerad att han hade koll på det, de hade inte ens jag!.




 Vi har vart hos Johannes ikväll  Lagat poffpizza och sett på Bolt. Det var en riktigt gullig och rolig film jag grät lite också =). Tina sa att det var hannah montana som var den lilla tjejen, jaha sa jag jag har inte sett henne så mycket... och tänkte i min hjärna var de verkligen så hon såg ut borde ju ha kännt igen henne har ju sett lite reklam. Lite senare sa Johannes visst var se john travolta som var bolt?.. Då slog det mig.. just ja de var en tecknad film vi såg inte en verklig=).. inte konstigt att jag inte kände igen henne. Trodde man skulle bli smart med glasögon men fullt så enkelt verkar det inte vara! Nu ska jag se nån film och ladda för en ikea resa imorgon
god natt!

Är man snål får kroppen lida!



Har suttit nu i någon timma och slipat på en stol.. just nu har Dennis fått ta över en liten stund man blev lite stel efter ett tag. Snart är första stolen klar, five to go! och ett bord dessutom. Ska nog fara imorgon och se om jag hittar nått fint att färglägga dem med. Macke var förbi en stund idag, Vi åt en god middag som Dennis hade lagat (hasselbackspotatis och fläskfilé) sen spelade vi settlers tyvärr fick Dennis vinna överlägset =(.

(Är du nöjd nu Emmeli? bild och allt =))

spagetti och familj!

Hej idag har jag äntligen lyckats stiga upp i hyfsad tid. Syrran ringde och så att hon ville hälsa på så då var det bara att pallra sig upp. De ville ha lite mat så jag gjorde spagetti och köttfärsås, Mamma kom också förbi och åt hon hade precis slutat jobbet. Nu väntar jag på att Emmeli ska komma så ska vi fara på jakt efter hockeyhjälm till henne och johan. Vi har bestämt oss för att börja åka skrillor igen =). Ska kanske möta upp Dennis på stan och spana efter nå skridskor till honom, har fått nys om att det är rea nu!. Sen ikväll är det jobb som gäller och imorgon händer något hämskt............ jag missar melodifestivalen!!!!!... Syster yster fyller 30 så hon ska ha tjejkväll imorgon. Ska bli jätte roligt men jag hoppas att de finns någon mer fanatiker där som vill se M-festivalen. Nu ska jag försöka ta mig ur mjukisbrallorna och göra mig redo för stan bye


RSS 2.0