...

Idag är vi båda lediga så planen var att vi skulle storstäda. Får se hur det blir med den saken =)
Håller på att göra om lite i köket har hängt upp en expedit hylla som jag köpte på ikea och de blev jätte bra men nu känner jag att jag vill en en till så det kanske blir att fara till luleå idag och köpa en på blocket.
Kanske tar och beställer barnvagn också om vi far till Luleå för jag tycker det verkar vara mycke bättre på barnenshus där än i Piteå.

13.30 Idag är det barnmorskan som gäller, alltid kul att gå dit men idag är det massa blodprov som gäller så jag är lite nervös. Hatar verkligen sprutor men det börjar gå bättre och bättre. Att vara gravid är ganska bra terapi om man är spruträdd =). Nu är det verkligen inte länge kvar tills våran lilla baby kommer! Längar massor men börjar bli lite nervös också, inte så mycket för själva förlossningen men mer av tanken att vi ska ta hand om en liten människa, vilket enormt ansvar, otroligt häftig känsla nu när man börjar förstå att man faktiskt ska bli mamma.

Nu är det duschen som gäller sen bm
bye


Ikea

Igår blev det en spontantripp till Ikea med Tina. Handlade inte så jätte mycket bara bra saker så Dennis var nöjd med mig då jag kom hem =)
Men en barnstol blev det, kunde inte låta bli när jag såg den tyckte den var så rolig.
Den röda delen går att byta ut, fanns två andra färger att köpa vit och genomskinligt svart, men tyckte den röda var finast.




Sen sitter jag och funderar och funderar på vilken barnvagn jag ska välja. Blev så att vi ska få en ny av lite olika anledningar. En av de viktigaste är väl att den gamla inte ryms i nya bilen, och att vi båda tycker att den är för mjuk och ranglig.

Men här är de vi funderar på

Emmaljunga City cross med en city korg







Man kan välja att ta sittdelen och liggdelen i olika färger.



Eller så funderar vi på en lite mer neutral vagn.

Crescent classic


På denna är det en liggdel som man lätt tar ut. Det går att få så på emmaljungan också men tyckte den var finare med citykorgen.

Det är så riktigt svårt att bestämma sig, jag tycker om båda. Men mamma jag antar att du tycker den nedre eftersom den passar perfekt med filten du gör  ;)






Äventyr i skogen

Idag var jag och Madde ut på en prommis i skogen. Vi gick och strosade på naturstigarna här på Fårön när vi helt plötsligt får syn på två älgar. Selma springer direkt dit och kollar på dem och jag fick lite småpanik. Har nyss hört om en hund som blivit ihjälsparkad av en älg. Men hon kom iaf tillbaka direkt så nån bra älghund är hon inte =)
Sen blev vi lite rädda att de skulle börja jaga oss men de stod helt stilla och bara kollade. vi var kanske 15 meter ifrån. Försökte ta ett kort på dem men självklart så började dom springa iväg precis då.





Är riktigt fina stigar att gå på där, så jag hoppas att du inte blev allt för avskräckt Madde och följer med nån mer gång =).

Nästa djur vi träffade på var lite  mindre läskigt




Det var en söt liten ekorre. Lilla stackarn blev så rädd när han såg oss att han ramlade ner från trädet typ 3 meter ner men på bilden sitter han i ett nytt träd så han verkade klara sig bra=).



Här är jag och Selma som tagit en lite paus på en bänk.


Annat som har hänt är att vi i måndags köpte en ny bil och jag är super super nöjd. Blev en Nissan Primera -02
Den går så fint och är riktigt härlig att köra. Känns skönt med en lite finare bil nu när man ska ha barn.
Så nu återstår bara att se om opeln blir såld. Håller tummarna.

Har även fixat lite med barnvagnen

Sufletten var ganska solblekt så jag har målat den med textilfärg från panduro.
Billigt alternativ en ny suflett kostar 2000 kr och färgen kosta 49 kronor.
känner mig ganska nöjd med resultatet.

Före:



Efter:





Nu är det dags att krypa isäng

Kram




Första kursen

Nu har jag jobbat mina nätter, skönt att ha det gjort. Verkar som att många på jobbet är sjuka så får väl se hur länge man får vara ledig.

Idag aka jag och Dennis fara på första kursen, den ska handla om förlossning. Känns kul att komma igång lite med sånt.  Cissi och Jocke ska också dit. Efteråt ska vi gå och käka middag med dem.


Nu ska jag äta lite lunch och vakna till ordentligt.

Ha en bra dag
kram

Jaga Hare

Idag har lilla Selma vart på jakt. Var ute i skogen bakom husen och kastade lite boll när hunden helt plötsligt bara var borta. Ropade men ingen kom, jag gick in för att ta på mig lite varmare kläder. Då jag kikar ut genom fönstret ser jag först en stor hare komma springades över gården och Selma tätt efter. Självklart for de över vägen så blev lite orolig att hon skulle bli överkörd. Men efter ett litet tag kom hon iaf tillbaka. Med nosen i backen var de inte länge förens hon var borta igen, hon lyssnar inte alls när hon fått upp ett spår. Tillsist fick jag iaf in henne så nu ligger hon och vilar upp sig.






Helgen har varit jätte bra, Fredag var vi ett helt gäng på boda borg, gick bra mitt lag klarade 7 banor. Efter det for vi till oss och spelade lite spel.

Lördag var det möhippa och svensexa för Johan och Marie som gällde. Jag var bara med på kvällen men de hade då haft det jätte kul under dagen. Tjejerna var på höghöjdsbana och killarna hade först hyrt munksunds badhus och sen var de iväg och sköt med pistoler och saker. Sen på kvällen var vi i en kvartersgård och åt massa gott.

Söndag skulle jag å Dennis ha myskväll med Jurasic park maraton men jag blev rastlös redan under första filmen så den blev bara en sen tog jag och klippte Dennis istället.

Nu är det jobb som väntar två nätter, ska försöka sova lite middag så jag orkar. Har ju blivit så morgonpigg nu så de är tungt att hålla sig vaken på nätterna.




RSS 2.0