Duktig dag

Idag har vart en riktigt bra dag har fått massor gjort. Började med att vi äntligen fick tvättmaskinen att fungera efter att jag och Dennis lekt mekaniker med den. Har lärt mig massor om hur en tvättmaskin fungerar =)
Sen blev det att torka fönster, han torka några innan jag insåg att man kunde ta bort spröjsen så de var ju lite tidsbesparande.

En ruta i taget, det tog lite tid ;)


Mamma tittade förbi en snabbis och vi försökte hitta ett sätt att tvätta ett fönster som var trasigt och inte gick att öppna men det verkade omöjligt. Nästa projekt blev att rensa och städa skafferiet så nu är det fint där.

Nu är det jobb som gäller om två timmar. Det är mitt sista pass på vicket jag har haft länge nu.. så nu blir det att springvicka igen till man ska vara mamma ledig. Tur att det bara är drygt 1,5 månad kvar för man har blivit lite bortskämd med att gå på schema så det känns jobbigt att börja springvicka igen.

Har fått mig en ny kamera så nu är de väl dags att börja lägga ut lite bilder.
Nu är skötbordet ihopskruvat, så nu saknas bara nått skönt att ligga på
och kanske nått skynke som täcker de undre hyllorna men de har jag inte bestämt
om jag ska ha än.Bröllop och målning

Igår var vi på bröllop, Johan och Marie gifte sig, var bara festen igår för vigseln var 090909. Det bjöds på tacopaj, tårta och en massa godis och chips. De är så mysigt att gå på bröllop, men man börjar längta tillbaka till sitt eget. Har kollat igenom våra  bröllopsfoton idag =).

Just nu har jag en lite paus i målandet. Förra helgen var jag och Dennis i Ulriksberg och byggde ett skötbord. Så just nu håller jag på att måla en bakgrund till den. De blir nått turkost så de passar in i vårat vardagsrum. Lägger in bild då det är klart.

Dennis är duktig idag och gör massa saker som man skjutit upp allt för länge. Han drar lite kablar sätter upp handtag och massa sånt.

Ha de fint

Fredag

Gårdagen blev supermysig, först åt vi på Golden Dragon de var riktigt gott. Sen stressade vi vidare till bion. Vi alla tyckte att filmen var bra och mysig. Sonja var nog mest nöjd, hon sa de var en film  precis i hennes smak.

Idag är de spöregn hunden vill verkligen inte gå ut, hon gick ut på bron men vände direkt. Hoppas de lugnar ned sig snart.

Har försökt få några fina efter bilder på tapeten men färgerna blir helt fel så jag har bestämt att ni helt enkelt får komma hit och hälsa på istället om ni vill se. =)

Nu ska jag gräva lite i kylen och se om jag hittar någon lunch

Hej då

BiokvällIkväll är det bio som gäller.
Sista bröllopsuppdraget som ska utföras. Dennis pappa fick två uppdrag, ett var att bjuda oss på middag och ett var att vi skulle fara på bio. Middagen blev på bryggargatan inte helt fel kan jag säga!
Så planerna ikväll är att vi ska äta något tillsammans och sen se Sommaren med Göran.
Sonja och Bosse har visst inte vart på bio sen dansa med vargar gick, så det är väl på tiden kan man säga.
Jag har höga förväntingar på filmen, gillar svenska filmer.

Nu ska jag ut på en prommis med hunden

hej då

Nu är de klart =)

Idag har mamma vart här och tapetserat och jag är supernöjd med resultatet =)


En bild då Dennis spacklar får fungera som "före" bildBevis på att jag också har spacklat =)
vi fick godkännt av mamma så de var ju skönt! =)Här är mamma i full gång.. nästan klart, tack så jätte mycket för hjälpen.


Bilder på det helt färdiga resultatet kommer om en liten stund, Dennis ska bara få flytta en lampa först.

Idag har jag äntligen kommit till v 20 halva tiden har gått!!
så nu kan man börja nedräkningen

Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande. Bär du på en flicka finns det redan omkring två miljoner ägganlag i äggstockarna. Barnet kan nu njuta av att sträcka ordentligt på armar och ben, eftersom nervsystem och muskler har utvecklats tillräckligt för att det ska vara möjligt.

På måndag är det besök hos barnmorskan, eftersom det har vart semestertider har jag fortfarande inte träffat den barnmorska jag ska ha än utan har fått vara hos två andra i sommar. Så de ska bli spännade att se vem de är, om det är någon man trivs med.

Nu ska vi fortsätta plockandet

kram

RSS 2.0