Massa tjorv

Nu tjorvar riktigt allt! Vattnet kommer och går det försvinner helt plötsligt sen kan de komma tillbaka bara några minuter senare. Och elproblemet har vi fortfarande kvar måste nog ta hit en elektriker. Som grädde på moset så fungerar inte  Dennis bil heller. Tog mig inte till BVC idag eftersom Dennis har min bil till jobbet. Men hon hade en tid imorgon efter han har slutat så då ska det bli spännanade att få se hur mycke han har växt för då ska längden kollas.

Avslutar med lite bilder på mina snyggingar


Billy och hans polare =)

Igår hade vi mammaträff hemma hos Cissi, alltid lika roligt =).
Här kommer lite bilder
'

Neo Billy och Herman, Alla ute med tungan samtidigt =)


Billy är lycklig då han får vara med sina kompisar =)


De går verkligen fort Neo är bara 19 dagar äldre än Billy och ändå ser han så mycket större ut, Herman är född i början av December så han är äldst av dem.
Vattnet har då kommit tillbaka men nu har vi tappat ström i en liten del av huset. Har testat byta alla säkringar men det kommer inte tillbaka, väldigt mysko! Dennis och Magnus sprang omkring och sökte om vi hade några gömda säkringar någonstans men inte det. Diskmaskinen är utan ström så jag hoppas verkligen det fixar sig idag för jag är inte alls sugen på att börja handdiska!.

Nu ska jag försöka hinna dammsuga innan lillen vaknar igen.
Ha de fint!

1 månad gammal

Oj vad det går fort, igår var det en månad sedan vi fick träffa lille Billy för första gången.
Allt går superbra, lyckligare har jag aldrig varit =)  han är väldigt snäll och nöjd och det bästa av allt är att han sover bra på nätterna.Växer gör han också han har gått upp drygt ett kilo sen vi kom hem.


Har lite problem idag vi har inget vatten! Ingen aning vad som har hänt men jag hoppas Dennis kan fixa det då han kommer hem. Tur vi kör med våtservetter annars hade de blivit tufft med blöjbyten.


Nu vaknade Billy så nu hinner jag inte skriva mer.

Ps. Han kommer att vara i pitetidningen på fredag.


RSS 2.0