25 år

Så var de då dags att fylla 25 år, första året jag känner att jag håller på att bli gammal =)
Hade kalas för familjen igår och bjöd på grönpepparkycklig och ris och tårta såklart. De var jätte trevligt och jag fick en massa fina presenter.

Av mamma och pappa fick jag pengar och två tröjor från gina som är super att ha när man ammar.

Svärmor och svärfar var förbi i fredags och av dem fick jag ett par kuoma skor. Perfekt med varma och sköna skor när man ska ut på prommis.

Av Urbans familj fick jag en äppelsvarv så nu är det bara börja göra äppelpaj, ska bli roligt att testa den.


Linda med familj kom med dom här fina väggorden. Passar perfekt =)Och av älsklingen min fick jag mig ett nytt köksbordÄr väldigt nöjd med bordet! fick även två inläggsskivor så igår satt vi 10 pers och åt vid bordet utan att de kändes trångt =)

Billys present till mig var att jag fick sova till 10 imorse =) Han sover fantastiskt bra på nätterna och nu när vi ställt om klockan så äter han första gången kl 7 sen somnar han om och sover till 9 =)


Här är lilla charmtrollet i en kofta som vi hämtat från Dennis gamla kläder, tror att det var Dennis farmor som hade virkat den.


Ikväll har jag bjudit hit lite vänner på fika. Hade tänkt baka lite mer idag men tyvärr har vi inget vatten just nu så jag kan inte. Kanske hinner senare ikväll. Sitter och väntar på att en elektriker ska komma och kolla så förhoppningsvis blir problemet fixat idag.

Hej då
...

Snart ät det äntligen helg =). Imorgon börjas dagen med en mammaträff och sen på kvällen får vi se vad som händer inget planerat än iaf. Lördag blir de nog att se melodifestivalen men i år har jag ingen aning vem jag ska hejja på. Tycker inte att de är någon som sticker ut. Bara inte Erik Saade vinner så känner jag mig nöjd =)

Trevlig helg allihopa


Här kommer det lite bilder


Billy på 60 års kalas med dom tuffa kläderna han fick låna av Neo

Vinter i Jävre - Hälsning till Ida från pappasval bild skön att titta på när ni sitter i 37 grader och svettas /Pappa

RSS 2.0